Večeri na Griču

Nakon bogate sezone, Koncertna direkcija Zagreb pobrinut će se da vrijeme do početka novih jesenskih ciklusa ispunite fantastičnim ljetnim glazbenim događanjima u središtu grada.

Večeri na Griču originalni su naziv tradicionalnih Zagrebačkih ljetnih večeri, manifestacije koja se po 32. put održava kao prirodan nastavak koncertne sezone.

Već više od tri desetljeća Večeri na Griču uporno pokazuju da zagrebačko ljeto ne čini samo sparina, komarci i puste gradske ulice: trinaest vrhunskih koncerata, u rasponu od klasike, preko jazza i zabavne glazbe do world musica, pretvorit će Zagreb u jednu od najpoželjnijih ljetnih destinacija.

Prekrasni gornjogradski prostori, poput atrija Klovićevih dvora ili crkve sv. Katarine, uz Tvornicu kulture kao prepoznatljiv urbani prostor, pozivaju vas da potražite predah od sparina zagrebačkih ljetnih večeri i prepustite se jedinstvenim glazbenim doživljajima koje ćete pamtiti dugo po izmaku ljeta.

Ulaznice za festival već su u prodaji, a festival započinje koncertom Gabi Novak, prve dame hrvatskog šlagera, koji će se održati 2. srpnja u Tvornici kulture.

Više informacija o koncertima u sklopu manifestacije Večeri na Griču možete pronaći na stranici Koncertne direkcije Zagreb. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni