Večera s porukom – humanitarna manifestacija u Westinu

Večera s porukom – humanitarna manifestacija u Westinu

Projekt Blessfood-Večera s porukom spaja druženje, humanost i gastronomske delicije tijekom cijele godine i po cijeloj Hrvatskoj i ponovno se nastavlja se u Zagrebu. Večera s porukom održat će se u petak, 22. siječnja u hotelu Westin s početkom u 20 sati.

»Drago mi je da sam domaćin Blessfood – Večere s porukom i da svi zajedno imamo priliku sudjelovati u jednoj lijepoj humanitarnoj priči u kojoj prikupljamo novac za korisnike Dječjeg doma Sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Zahvaljujem svima koji su se dosad odazvali, te pozivam i ostale da se priključe, te da zajedno pomognemo onima kojima je doista potrebno na najbolji mogući način« rekao je domaćin Večere s porukom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

»Počašćeni smo što je gospodin gradonačelnik Milan Bandić prihvatio biti domaćin na Večeri s porukom. I ovom prigodom prepoznajemo u njemu socijalno osjetljivu osobu, osobu koja ima otvoreno srce za potrebe drugih osobito djece i mladih. Njegov altruizam i nesebičnost poticaj su mnogima da otvore srca i prepoznaju potrebe onih koje život vodi nešto drugačijim stazama. Ovom gestom daje nam ponovno na znanje da je uz nas i da želi pomoći u opremanju novosagrađenih stambenih prostora za djecu i mlade Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu. Nadamo se da će ova Večera okupiti mnoge plemenite ljude i doprinijeti kvalitetnijem životu djece i mladih u Kući sv. Josipa«, izjavila je sestra Katarina, voditeljica Dječjeg doma sv.Josip.

Svi koji se žele pridružiti ovom humanitarnom projektu i prisustvovati Večeri s porukom svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood – Večera s porukom. Cijena ulaznice je 300 kuna po osobi. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni