VAU Park uskoro na Ravnicama

VAU Park uskoro na Ravnicama

Troškovi opremanja iznose oko 300 000 kn i u potpunosti će ih financirati Nestle Purina i Pet centar, a uređenje i opremanje VAU parka osmislio je arhitekt Duje Dvornik, koji je na konferenciji za medije prezentirao budući park.

Na Dan kućnih ljubimaca 4. listopada biti će otvoren VAU Park u zagrebačkom naselju Ravnice. Park će se prostirati na čak 1 970 metara kvadratnih. Najavio je to zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi. Riječ je o projektu u kojem Grad Zagreb surađuje s tvrtkama Nestle Purina i Pet centar.

„Podržali smo ovu incijativu jer je za realizaciju ovog i njemu sličnih projekata iznimno važna suradnja privatnog i javnog sektora“, rekao je Bandić i napomenuo kako je Grad osigurao lokaciju, dok će Zrinjevac pomoću u uređenju i opremanju tog parka.

Troškovi opremanja iznose oko 300 000 kn i u potpunosti će ih financirati Nestle Purina i Pet centar, a uređenje i opremanje VAU parka osmislio je arhitekt Duje Dvornik, koji je na konferenciji za medije prezentirao budući park. Tako će se u opremanju ovog parka koristiti prirodni, ekološki i održivi materijali.

„Plan je Grada da u se svakoj gradskoj četvrti otvori park za pse i na taj način vlasnicima i njihovim kućnim ljubimcima osigura dovoljno prostora za druženje na otvorenom“, najavio je Bandić.

(zg-magazin)