Vatrenima priređen doček za pamćenje

Vatrenima priređen doček za pamćenje

Luka Morić: “Uvjeren sam da će u budućnosti Hrvatska biti svjetski prvak”

(Foto: MUP)               

Tisuće navijača hrvatske nogometne reprezentacije iz Zagreba i brojnih drugih hrvatskih gradova i mjesta okupilo se u nedjelju na središnjem zagrebačkom trgu “oboružano” zastavama, dresovima, kapama, šalovima i ostalim navijačkim rekvizitima u prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima, prenosi HRT.

Ondje je priređen spektakularan doček za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koja se sa Svjetskog prvenstva iz Katra vratila s brončanom medaljom, još jednom potvrdivši svoju kvalitetu.

(Foto: MUP)

Na središnju pozornicu Trga redom su prozivani igrači i članove stručnog stožera, a najviše ovacija dobio je kapetan Luka Modrić, da bi potom klapa Hrvatske ratne mornarice Klapa Juraj izvela himnu.

“Pozdrav Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj. Nakon četiri i pol godine opet smo ovdje. Htjeli smo vam donijeti zlato, ali i ova bronca je velika stvar, a i vaš dolazak ovdje to pokazuje. Uvjeren sam da će u budućnosti Hrvatska biti svjetski prvak”, kazao je Modrić, koji je, kao i 2018. godine, poveo potom pjesmu “Zovi, samo zovi”, a cijeli Trg je skandirao “Luka, ostani, Luka, ostani”.

(Snimka zaslona / Izvor: MUP)

“Dragi moji, Luka će ostati. Ništa nas ne može zaustaviti, ni zima, ni hladnoća i hvala vam na tome. Još jednom hvala i ovim momcima koji su pokazali poniznost, domoljublje, zajedništvo, hrabrost i vjeru. I zato su nagrađeni, ništa nije slučajno. Ovo je Hrvatska naših snova, ovo je Hrvatska kakva mora biti uvijek”, kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Redatelj programa bio je Joško Lokas, a za navijače i reprezentativce pjevali su Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni