Vatreni pozdrav ljetu uz Ivanjski krijes i koncert Songkillersa

Vatreni pozdrav ljetu uz Ivanjski krijes i koncert Songkillersa

(Slijeva: Berislav Besedić, Sara Požar, Ljudmila Bratko Gašpić, Tihana Bakarić i Vedran Galić)

Novitet ove godine nogometna je utakmica ženskih momčadi Gaze i Banije koja će zasigurno privući puno znatiželjnika, potom tradicionalno povlačenje užeta na sredini Kupskog mosta, a pripremaju se i prigodni zabavni programi s obje strane Kupe

Svi putevi 23. lipnja vode na jednu od najstarijih karlovačkih turističkih manifestacija s krijesovima, vatrometom i još puno vatrene zabave. A Ivanjski krijes poziva sve da se toga četvrtka pridruže na obalama rijeke Kupe – u Karlovcu.

Puno je dobrih razloga da se u četvrtak 23. lipnja zaputite u grad na četiri rijeke i doživite vatreni spektakl u Karlovcu.

Na ovogodišnjem Ivanjskom krijesu bit će doista i uzbudljivo i vatreno najavljuje Turistička zajednica grada Karlovca, čija direktorica Tihana Bakarić s veseljem ističe suradnju s Gradom Karlovcem, Gradskom tvrtkom Čistoća te Gradskim četvrtima Gaza i Banija kao tradicionalnim suorganizatorima, a posebice dugogodišnju suradnju s Karlovačkim kao generalnim sponzorom manifestacije.

Karlovačko osmu godinu za redom podržava Ivanjski krijes kao jednu od glavnih turističkih manifestacija u Karlovcu. “Posebno nam je drago što smo dio ove priče jer je Ivanjski krijes mjesto druženja i događanje koje je posebno priraslo srcima Karlovčana”, ističe Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije Karlovačke pivovare.

Predstavnici gradskih četvrti Gaza, Sara Požar te Banija, Berislav Besedić, prenijeli su kako pripreme za krijesove protječu u najboljem redu, ističući da je rivalstvo između dviju četvrti tradicionalno, ali je u osnovi svega ipak pozitivni natjecateljski duh i dobra zabava.

Novitet ove godine nogometna je utakmica ženskih momčadi Gaze i Banije koja će zasigurno privući puno znatiželjnika, a tu je dakako i utakmica njihovih muških kolega, potom tradicionalno povlačenje užeta na sredini Kupskog mosta, a pripremaju se i prigodni zabavni programi s obje strane Kupe.

Zajedno s direktoricom Turističke zajednice posebno ističu i važnost sigurnosnog aspekta manifestacije te pozivaju sve da dožive krijesove te da se dobro zabave, ali prije svega da u Ivanjskom krijesu uživaju savjesno i odgovorno kako i prilični ovoj tradicionalnoj karlovačkoj priredbi.

A da na Ivanjskom krijesu i ove godine neće nedostajati atraktivnih sadržaja i zabave, poručio je i Vedran Galić, direktor G.A.D. Produkcije, organizacijskog partnera manifestacije, ističući kako Ivanjski krijes posjeduje potencijal da se kroz nekoliko godina preobrazi i u pravi festival vatre u Karlovcu.

U četvrtak 23.06. ne propustite stoga najrazličitija vatrena iznenađenja na ulicama Karlovca, spektakularno paljenje krijesova i vatromet u 22:00 na obalama Kupe, a posebice koncert zagrebačkog banda Songkillers i posebnog gosta Nikole Marjanovića u 22:30 u jednom od najljepših gradskih parkova – karlovačkom Šancu.

Songkillersi s nestrpljenjem očekuju nastup u Šancu i na Ivanjskom krijesu, poručuje njihov predvodnik Željko Banić Bane, najavljujući brojne uspješnice banda, najpoznatije hitove legendarnog Dine Dvornika te recentne hitove Dio mene i Nisi tu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni