Varaždinac Zlatko Novak pobjednik kulinarskog natjecanja na Velesajmu

Varaždinac Zlatko Novak pobjednik kulinarskog natjecanja na Velesajmu

Pobjednik ovogodišnjeg CRO TOP 10 kulinarskog natjecanja, održanog u subotu 25. veljače u sklopu sajma Hotel & Gastroteh na Zagrebačkome Velesajmu je Zlatko Novak iz Varaždina. Prijelaznu skulpturu i vrijedne sponzorske i novčane nagrade pobjedniku je uručio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, koji već dugi niz godina prati i podržava rad Hrvatskoga kuharskog saveza.

CRO TOP 10 je natjecateljska kulinarska manifestacija, a pravo sudjelovanja na njoj ostvaruje deset najbolje plasiranih natjecatelja po rang-listi Hrvatskoga kuharskog saveza za proteklu godinu. Ovogodišnje izdanje je organizirano po načelu “sastojaka iznenađenja” pa su kuhari u samo 15 minuta trebali osmisliti dva glavna jela i dva deserta sa sastojcima što su određena neposredno prije početka natjecanja. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t