Valentinovo uz Duo Corde

Valentinovo uz Duo Corde

Besplatan koncert CKIM-u

U povodu Dana zaljubljenih u Centru za kulturu i informacije Maksimir, u subotu, 12. veljače bit će održan koncert mandoline i gitare sastava Duo Corde. Koncert počinje u 19.30 sati, a vrhunski glazbenici Josip Orešković i Ambrozije Puškarić će zvukovima svojih instrumenata publici predstaviti jedinstvenu ljubavnu priču mandoline i gitare.

Na programu će se naći skladbe iz poznatih filmova, opereta i mjuzikla poput: Cheer up, Moon River, Over the rainbow, Mattinata, Memory, Innamorata, Smile, Santa Lucia, Summertime i druge.

Duo Corde čine Josip Orešković, mandolina i Ambrozije Puškarić, gitara. Sastav je osnovan je 2006. godine, s ciljem promicanja originalne glazbe za mandolinu i gitaru. Do sad su održali niz koncerata, a nastupali su i prilikom otvorenja izložbi, raznih manifestacija te snimanja televizijskih emisija. Stalne gošće Dua Corde su Mima Čulina, sopran i Lea Lovrenčić, mezzosopran.

Raznolikim repertoarom Duo Corde udovoljava glazbenim ukusima širokog auditorija u što će se publika moći uvjeriti i ove subote u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Kako zvuči ovaj duo provjerite na njihovom YouTube kanalu.

Ulaz je slobodan. Za prisustvovanje koncertu potrebno je predočiti COVID potvrdu, negativni test ili potvrdu o preboljenju. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni