Valentinovo pod zvijezdama za usamljene

Valentinovo pod zvijezdama za usamljene

U planetariju Tehničkog muzeja “Nikola Tesla” u srijedu, 12 veljače bit će održano predavanje na temu Valentinovo pod zvijezdama za usamljene. Predavanje počinje u 18 sati, a održat će ga voditelj planetarija Zvonimir Drvar.

Ako se osjećate usamljeno i smatrate kako ćete još jedno Valentinovo tako provesti, možda je planetarij Tehničkog muzeja Nikola Tesla pravo mjesto za vas.

U kupoli planetarija tražit će se najljepša zviježđa i zvijezde koje se zapažaju u valentinovskoj noći. Potražit će se i vidljive planete na nebu kroz noć. Pogled u nebeske visine otkriva nam Velikog i Malog medvjeda, planet Veneru, Mjesec i zviježđa poznatog zimskog šesterokuta poput Oriona, Bika i Blizanaca te sjajne zvijezde Sirijus. Istaknut će se sjajnije i poznatije zvijezde zimskog neba te možda pokušati i dokučiti što je u njima tako romantično.

Predavanje je namijenjeno isključivo starijima od 18 godina.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna mogu se kupiti na blagajni Muzeja u radno vrijeme Muzeja i prije početka predavanja. Rezervacija ulaznica moguća je na telefon 01/4844 050 u radno vrijeme blagajne Muzeja ( 9-17 sati). Broj ulaznica je ograničen. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni