Uz pomoć građana policija pronašla nasilnika koji je pretukao spasioca na Šalati

Uz pomoć građana policija pronašla nasilnika koji je pretukao spasioca na Šalati

Zahvaljujući dojavama građana zagrebačka policija je privela muškarca osumnjičenog za teško ozlijeđivanje spasioca na bazenu Šalata. Informaciju je o tome u subotu objavila Policijska uprava zagrebačka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 23-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 24-godišnjak 16. lipnja 2019. godine u Ulici Šalata, na prostoru športskog rekreacijskog centra, kod bazena došao u verbalni sukob s spasiocem, nakon što je više puta upozoren da ne smije skakati u bazen. Nakon toga osumnjičeni ga je fizički napao na način da ga je prvo udario glavom u njegovu glavu, da bi ga potom još jednom udario i rukom u glavu pri čemu je spasioca teško ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Ujedno Policijska uprava zagrebačka zahvaljuje svim građanima koji su dali korisne informacije u svezi osobe s fotografije. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni