Utrka “Zagrebački noćni cener”

Utrka “Zagrebački noćni cener”

Osim 600 trkača koji će malo većom brzinom od one uobičajene za špicu, prodefilirati centrom Zagreba, na Zagrebačkom noćnom ceneru imat ćete prilike sresti i atletičarku Danijelu Grgić,  svjetsku i europsku juniorsku prvakinju na 400 m

U vrijeme održavanja utrke od 18.30 do 20.30, tramvajske linije 6 i 13 voziti izmijenjenim trasama.

U subotu 9. studenog u 19 sati u parku Zrinjevac u Zagrebu starta drugi po redu “Zagrebački noćni cener”. Utrku organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i Policijske uprave zagrebačke i sve to povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Start utrke je na Zrinjevcu, gdje će biti postavljeni šatori za presvlačenje i toaleti. Dužina staze je  10.000 metara, vremenski limit utrke iznosi 1,30h. Trasa utrke: Zrinjevac – Hebrangova -Trg maršala Tita –Masarykova -Teslina. Trči se 6 krugova.

Startnina iznosi 80 HRK. U startninu je uključeno: elektronsko mjerenje vremena, okrepa na stazi, okrepa na cilju, finišerska medalja. Startnina se može uplatiti gotovinom prilikom preuzimanja startnih brojeva.

Startni broj možete preuzeti u jednom od termina:

subota, 02.11.2013. od 09-15 h (PROFIL Megastore, Bogovićeva 7, Zagreb)

petak, 08.11.2013. od 16-20 h (PROFIL Megastore, Bogovićeva 7, Zagreb)

U vrijeme održavanja utrke od 18.30 do 20.30, tramvajske linije 6 i 13 voziti izmijenjenim trasama.

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Jelačića – Jurišićeva – Trg žrtava fašizma – Kneza Mislava – Branimirova – Autobusni kolodvor – Sopot (u smjeru Sopota ne stoji na TŽF).

Linija 13: Kvaternikov trg – Trg žrtava fašizma – Račkoga – Trg bana Jelačića – Savska – Ul. grada Vukovara – Žitnjak.

Također, na snazi će biti i posebna regulacija cestovnog prometa: Hebrangovom ulicom će se prometovati samo jednim prometnim trakom, a svim okolinim ulicama promet će se odvijati otežano i pod regulacijom prometne policije. Organizatori mole za strpljenje i razumijevanje građane i sudionike u prometu.

Osim 600 trkača koji će malo većom brzinom od one uobičajene za špicu, prodefilirati centrom Zagreba, na Zagrebačkom noćnom ceneru imat ćete prilike sresti i atletičarku Danijelu Grgić,  svjetsku i europsku juniorsku prvakinju na 400 m.

“Veseli me trčanje kroz sami centar grada, noćna atmosfera koja zasigurno daje poseban ugođaj i na kraju, onaj doduše iscrpljeni, ali zadovoljni osmijeh na licu trkača koji prolazi kroz ciljnu ravninu!”, kaže Danijela o Ceneru i dodaje: “Trčanje je lijek za dušu! To govorim iz osobnog iskustva, ali i iz iskustva ljudi s kojima radim. Onaj osjećaj i zadovoljstvo nakon trčanja su jednostavno neprocjenjivi. Pozitivno djeluje na vaše zdravlje, zarazno je i prije svega vrlo jeftino. Što vam treba? Samo par tenisica, malo dobre volje i uspjeh je zagarantiran. Potpisujem… “

Prijave za utrku na: http://www.zg-nocni-cener.trcanje.hr/2013/prijava-na-utrku/

(zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni