Utrka Brzi i žestoki i iduće godine

Utrka Brzi i žestoki i iduće godine

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi organizatora manifestacije Brzi i žestoki Darija Ljubića – Utrke ubrzanja koja se ove godine prvi puta održala u Zagrebu, u organizaciji Auto-kluba Brzina, a u suorganizaciji s Gradom i Zagrebačkim holdingom – podružnicom Zagrebački velesajam.

Dario Ljubić tom je prigodom gradonačelniku uručio zahvalnicu za potporu održavanja Utrke.

U izjavama za novinare nakon sastanka Dario Ljubić istaknuo je da je načelno dogovoreno da se sljedeće godine Utrka Brzi i žestoki održi u isto vrijeme i na istom mjestu kao ove godine – prvog vikenda u lipnju. “Ovogodišnjom Utrkom srušili smo sve rekorde. Nastupilo je 370 natjecatelja iz Hrvatske i zemalja u okruženju koje je pratilo 30.000 posjetitelja”, dodao je.

“S Utrkom nastavljamo, a iduće godine pokušat ćemo ju uklopiti u događanja u okviru proslave Dana grada Zagreba, kako bi proslavu obogatili i ovakvim sportskim događanjem”, rekao je pročelnik za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, napomenuvši da sljedeće godine očekuju još više natjecatelja i gledatelja.

Zg-magazin

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t