Utrina: Miting sv. Patrika – plivačko natjecanje za najmlađe

Utrina: Miting sv. Patrika – plivačko natjecanje za najmlađe

Iz Plivačkog kluba Novi Zagreb, koji je organizator mitinga obećavaju da pehari ni ove godine neće biti prazni jer su kupili 25 kilograma bombona…

Na bazenu Utrina u subotu poslijepodne i u nedjelju ujutro se održava 11. plivački miting za najmlađe – Miting sv. Patrika 2015. U subotu nastupaju natjecatelji i natjecateljice 2003. i 2004. godišta na dužinama 50 metara (svi stilovi), a plivat će se i štafeta 4 x 50 metara mješovito (2 dječaka + 2 djevojčice). U nedjelju nastupaju djeca godišta 2005. i 2006. i mlađi na dužinama 25 metara (svi stilovi) i utrka štafeta 8 x 25 metara slobodno (4 dječaka + 4 djevojčice).

U subotu će se podijeliti 12 pehara (najbolji u sve 4 discipline – po godištima) te 48 medalja pojedinačno (po stilovima – po godištima). Za prve tri štafete u disciplini 4 x 50 metara mješovito osigurani su pehari i medalja za svakog sudionika prve tri štafete. Iz Plivačkog kluba Novi Zagreb, koji je organizator mitinga obećavaju da pehari ni ove godine neće biti prazni jer su kupili 25 kilograma bombona…

U nedjelju će se podijeliti 12 pehara (najbolji u sve 4 discipline – po godištima) te 48 medalja pojedinačno (po stilovima – po godištima). Za prve tri štafete u disciplini 8 x 25 metara mješovito osigurani su pehari kao i medalja za svakog sudionika prve tri štafete… I ovi će pehari biti napunjeni bombonima do vrha.

Pokrovitelji 11. plivačkog mitinga za najmlađe Miting sv. Patrika 2015. su Turistička zajednica Grada Zagreba i zagrebačka Gradska skupština.

Prijave za miting zatvaraju se u četvrtak u 20.00 sati ili nakon popunjavanja liste od 700 plivača/ica, što je limit ovog natjecanja.

Organizator poziva navijače, koji su »dobrodošli kao i uvijek«, ali ih mole da imaju obzira prema sudionicima natjecanja te da ne borave u prostoru predviđenom za natjecatelje. (zg-magazin)