Uskrsne čestitke Vesne Kusin i Darinka Kosora

Uskrsne čestitke Vesne Kusin i Darinka Kosora

»Neka nam svjetlo Uskrsa pomogne da zajedno gradimo društvo s više pravednosti i solidarnosti društvo uspješnih i zadovoljnih ljudi!«, zaključuje se u čestitki Vesne Kusin / Predsjednik Skupštine navodi kako nas prisjećanje na Kristovu muku, smrt i uskrsnuće nadahnjuje da s ljubavlju pružimo pomoć i utjehu svima koji se nalaze u nevolji

Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor i opunomoćena zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin danas su uputili svoju uskrsnu čestitku zagrepčankama i Zagrepčanima.

»Radosna vijest Uskrsa, najvećega kršćanskog blagdana, uvijek nas iznova poziva na novi početak, obraćenje i nastojanja da plemenitošću i dobrim djelima preobrazimo naš život, vraća nam nadu i vjeru u život, ljubav i solidarnost prema bližnjima, našim sugrađanima, prema svima onima kojima je potrebna pomoć«, stoji u čestitki Darinka Kosora.

Predsjednik Skupštine navodi kako nas prisjećanje na Kristovu muku, smrt i uskrsnuće nadahnjuje da s iskrenom ljubavlju pružimo pomoć i utjehu svima koji se nalaze u nevolji, koji zbog siromaštva i bolesti, nerazumijevanja i neprihvaćanja traže i očekuju našu podršku.

»Neka nas uskrsli Isus potakne da se s više vjere zalažemo i gradimo pravedno društvo, društvo ljubavi i mira, solidarnosti i u svakom smislu bolji život za sve građane našega Grada i neka nas učini odgovornim graditeljima bolje budućnosti naše Domovine«, poručuje Kosor, koji svojim sugrađankama i sugrađanima želi sretan Uskrs i uskrsne blagdane, uz želje da ih provedu u miru i veselju sa svojim najbližima.

Zamjenica gradonačelnika Zagreba Vesna Kusin također čestita blagdan Uskrsa Zagrepčankama i Zagrepčanima i svim kršćanskim vjernicima.

Kusin im je zaželjela sretan vam Uskrs, blagdan vjere i nade, blagdan koji nas podsjeća na univerzalne vrijednosti dobra i ljubavi, koji solidarnost i davanje ističe kao istinski put do sreće i punine života.

»Neka nam svjetlo Uskrsa, pogotovo danas u vremenu bremenitom mnogim problemima, pomogne da ne zaboravimo naše bližnje i one koji trebaju našu pomoć, da dajući najbolje od sebe budemo oslonac drugima i vlastitoj zajednici, da zajedno gradimo društvo s više pravednosti i solidarnosti društvo uspješnih i zadovoljnih ljudi!«, zaključuje se u čestitki Vesne Kusin. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni