Uskrsne čestitke gradonačelnika i predsjednika Gradske skupštine

Uskrsne čestitke gradonačelnika i predsjednika Gradske skupštine

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i novoizabrani predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, prof. dr. Drago Prgomet danas su svojim sugrađanima uputili čestitke povodom uskrsnih blagdana.

Gradonačelnik je Zagrepčanima poželio sretan Uskrs kao blagdan vjere, nade, mira, solidarnosti i radosti.

Gradonačelnik Bandić podsjeća kako nas Uskrs upućuje na solidarnost i ljubav prema bližnjima, na zadovoljstvo darivanja onih koji našu pomoć trebaju, na ljudskost u nama koju nikada i ni pod kojim okolnostima ne smijemo zatajiti.

»Univerzalna uskrsna poruka neka nam bude životna nit vodilja jer samo tako, brinući o bližnjima, solidarizirajući se s potrebitima, radeći zajedno na dobrobit zajednice kojoj pripadamo možemo graditi bolje društvo i bolju budućnost našega Zagreba i naše Hrvatske!«, stoji u gradonačelnikovoj čestitki sugrađanima.

Predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet u svojoj je poruci istaknuo kako je pred nama najveći kršćanski blagdan koji nas ispunjava optimizmom i nadom jer slavimo pobjedu života nad smrću.

»Uskrs je i blagdan mira, stoga vam želimo da ga dočekate u miru i toplini obiteljskog doma okruženi najbližima. Neka nas potakne da s više pažnje i razumijevanja vodimo brigu jedni o drugima«, piše u poruci predsjednik Skupšitne.

»U ime svih zastupnika gradske skupštine Grada Zagreba i svoje osobno, vama i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs«, poručuje Drago Prgomet. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni