Uskoro počinje “Ljeto kod Matoša”

Uskoro počinje “Ljeto kod Matoša”

U više od 40 dana Matoša, posjetitelje koji odluče manifestaciju posjetiti predvečer, dočekat će sjajni stand-up komičari iz Studija smijeha, a moći će zaigrati i popularne pub kvizove i to na temu kultnih filmova i serija

Manifestacija Ljeto kod Matoša na Gornjem gradu oživljava vremena u koja bi se Zagrepčani rado vratili. Dani provedeni na savskom kupalištu, vožnje u nepoznato u kultnim Fićekima i plesnjaci na terasama pod zvijezdama dio su nekog drugog života koji ovog ljeta opet postaje stvarnost. Manifestacija na Strossmayerovom šetalištu koja započinje 19. srpnja i traje do 1. rujna. već ima svoju publiku, ali svojim programom privlači i nove domaće i strane posjetitelje.

Kako bi svi posjetitelji osjetili duh starih vremena, proučili kak´ su se kupali naši stari i kak´se u Zagrebu živjelo u ona bolja’ vremena, pobrinuo se tim scenografa niti jedan detalj nije prepustio slučajnosti. Uređen je svaki kutak malih drvenih kućica iz kojih stižu mirisi zanimljivih jela, suncobrani i ležaljke u šarenim bojama mamac su za objektiv, a tu je i neizostavni zabavni program.

U više od 40 dana Matoša, posjetitelje koji odluče manifestaciju posjetiti predvečer, dočekat će sjajni stand-up komičari iz Studija smijeha. Osim uživanja u humoru, posjetitelji će moći zaigrati i popularne pub kvizove i to na temu kultnih filmova i serija s malih ekrana. Oni koji žele pokazati svoje znanje, još stignu odgledati koji isječak i osvježiti pamćenje o događajima u filmu Tko pjeva zlo ne misli, ili u serijama Smogovci i Prijatelji (Friends).

Na šetalištu koje čuva Matoš, ovog ćete ljeta moći zaigrati i glazbeni kviz Retro, smijati se do suza zbog crteža vaših prijatelja u popularnoj igri Pictionary, ali i ono najbitnije – stvarati vlastite uspomene koje će, možda u sljedećem stoljeću, poželjeti oživjeti netko drugi. I naravno to nije sve; kao I uvijek sve posjetitelje očekuju večernje svirke uz plesnjak.

Sve detaljne informacije, program i novosti pratite na Facebook stranici: https://www.facebook.com/ljetokodmatosa/. (ZG-m)