Urušio se strop u Dječjem vrtiću Vrbik

Urušio se strop u Dječjem vrtiću Vrbik

Ravnateljica tvrdi kako se odmah pristupilo sanaciji i rješavanju problem te je nadodala kako su se za to vrijeme djeca koristila sanitarijom susjedne grupe pa nije bila ugrožena njihova sigurnost

Matej Knežević

Majka, čije je dijete pohađa Dječji vrtić Vrbik, neugodno je bila iznenađena, nakon što joj je dijete u ponedjeljak, pokazalo urušeni strop iznad sanitarnog čvora. Kako kaže uplašena gospođa, već su istog dana zatvorili WC-a, a sva je sreća  što u tom trenutku nikoga nije bilo ondje. Za mišljenje smo upitali i ravnateljicu vrtića, Davorku Crnković. Ona nam je potvrdila je kako je o ovom incidentu obaviještena od dežurne odgojiteljice o šteti nastaloj u sanitarijama odgojne grupe sportskog programa.

Urušeni strop u zahodu vrtića

Nadodala nam je, kako je došlo je do štete na stropu uslijed puknuća gibljivog crijeva od umivaonika i curenja vode. Izjavila je  i kako je o ovome obaviješten domar, koji  je stigao odmah i zatvorio glavni ventil vode. Sama ravnateljica tvrdi kako se odmah pristupilo sanaciji i rješavanju problema, a kako su ubrzo zatim i kontaktirali građevinsku tvrtku za hitne intervencije, ali i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport kao i jedno od hrvatskih osiguravajućih kuća.

Ravnateljica je nadodala kako su se za to vrijeme djeca koristila sanitarijom susjedne grupe i ni u jednom trenutku od nastanka štete nisu koristila oštećeni prostor te stoga nije bila ugrožena njihova sigurnost.  Zaključila je kako se odgojno-obrazovni rad s djecom  odvija se nesmetano.

O ovom problemu, kontaktirali smo Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni