Upitan natječaj za nabavu gradskih službenih automobila

Upitan natječaj za nabavu gradskih službenih automobila

„Vidjet ćemo što će se dogoditi s tim natječajem. Hoće li će se on provesti do kraja, da li će na njemu moći konkurirati svi da na taj način smanjimo od 15 do 20 posto cijenu leasinga u odnosu na prije pet godina“, rekao je Bandić.

Ovih je dana pažnju javnosti osim presude Ivi Sanaderu i HDZ-u za aferu Fimi media, ponajviše zaokupila informacija kako je raspisan natječaj za nabavu 31 vozila za zagrebačku gradsku upravu. Tako je procurila informacija kako se planira utrošiti čak 8 milijuna kuna za 23 automobila na leasing i 700 000 kuna za 8 rent-a-car vozila. U natječaju se od ponuđača traže brojne specifikacije, kao što su kamere za vožnju unatrag, bočne zavjese, sportski auspuh, ali i brojne druge pojedinosti koje zasigurno utječu na veću cijenu tih vozila.

Upravo je raspisani natječaj bio glavna tema u brojnim medijima, a prema posljednjim najavama gradonačelnika Bandića upitan je ishod tog natječaja. „Vidjet ćemo što će se dogoditi s tim natječajem. Hoće li će se on provesti do kraja, da li će na njemu moći konkurirati svi da na taj način smanjimo od 15 do 20 posto cijenu leasinga u odnosu na prije pet godina“, rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik nije propustio naglasiti kako je Zagreb 2008. godine smanjio broj službenih automobila sa 221 na 92, što je smanjenje od 60 posto.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni