Upisi u radionicu “Mali svijet trikova i iluzija”

Upisi u radionicu “Mali svijet trikova i iluzija”

Oduvijek su te zanimali mađioničarski trikovi i fasciniralo te umijeće koji oni posjeduju? Postani vrsni mađioničar i zadivi sve oko sebe trikovima! Uključi se i zakorači kroz vrata jednog čudnog, drugačijeg i od javnosti povučenog svijeta, svijeta mađioničara, otkrij zajedno s nama nedokučivu i očaravajuću umjetnost iluzije.

Radionica »Mali svijet trikova i iluzija« za djecu od 9 godina pa nadalje održava se od 1. 10. do 10. 12. 2018. godine u Centru za kulturu i film August Cesarec, Ilica 227.

Mađioničarstvo je jedna od najstarijih zabava, a mađioničarski trikovi vječni izvor čuđenja i redovito potiču radost u onima koji ih gledaju. Još dugo, dugo poslije njihova nastupa i mali i veliki razgovaraju o ovom ili onom triku koji su vidjeli nastojeći ga objasniti i sebi i drugima. Iako svi znaju da su mađioničarski trikovi rezultat dobre uvježbanosti i trenutka nepažnje publike, ipak se često zapitamo: »Kako to naprave?«

Za jednostavne trikove ili iluzije od kojih svima zastaje dah nisu potrebne natprirodne moći u što će se uvjeriti polaznici radionice.

Voditelj radionice je Dragutin Japec – mađioničar Japa, jedan od najpoznatijih hrvatskih mađioničara godinama uspješno nasmijava i oduševljava kako djecu tako i odrasle. Uz nastupe i kreativne radionice često sudjeluje u humanitarnim akcijama.

Sav potreban materijal je osiguran, a zbog ograničenog broja mjesta prijava je obavezna.

Cijena radionice je 300 kuna (plativo u dvije rate).

Više informacija na: https://www.centarcesarec.hr/2018/09/06/mali-svijet-trikova-iluzija-upisi-tijeku/

Upiti i prijave na: radionice@centarcesarec.hr

(pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni