Upisi u kreativne radionice CKIM-a

Upisi u kreativne radionice CKIM-a

Centar za kulturu i informacije Maksimir i ove godine nastavlja s upisima u različite kreativne radionice za sve dobne skupine. Za mališane su tako organizirane kreativne radionice na stranim jezicima, a djeca mogu birati između engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog i kineskog jezika.

Za najmljađi uzrast također su organizirane i glazbene radionice, a početkom listopada u Centru će početi djelovati i dječji zbor. Upisi djece u zborove formirane prema dobi, od 5 do 15 godina, bit će nakon održanih audicija. Rad u zboru obuhvaća usvajanje zborske vokalne tehnike i savladavanje glazbene pismenosti. Djeca koja se upišu u zbor radit će po uzoru na poznate zborove Beča, Moskve, St.Peterburga te surađivati s renomiranim hrvatskim stručnjacima.

Uz zbor, mališani u sklopu CKIM-a mogu pohađati i glazbenu igraonicu „Čarobne frulice“. Igraonica je namijenjena djeci od 3 – 7 godina, a mališani će se kroz igru i zabavu upoznati s osnovama glazbenih znanja i vještina, instrumentima, elementima ritmike i igara s pjevanjem. Cilj je radionice da na razigran način kod djece razvija ljubav prema glazbenoj kulturu i druženju. Ogledni sat za sve zainteresirane mališane odžat će se 1. listopada u 10 sati.

Raznolik program organiziran je i za djecu školskog uzrasta koja mogu birati između dramskih i plesnih radionica od kojih posebno ističemo novi program – Free dance style – posebno prilagođen dječacima. Nešto starije školarce pozivamo i da se okušaju u radionicama plesa na svili.

U Centru za kulturu Maksimir organizirane su i kreativne radionice za odrasle koje pozivaju da se pridruže njihovom Kiparskom atelieru ili na likovnoj radionici.

Više informacija o upisima i programima Centra potražite na : www.mojmaksimir.com. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni