Uoči početka zagrebačkog Adventa stigla nova priznanja

Uoči početka zagrebačkog Adventa stigla nova priznanja

(Foto: Goran Jakuš / Esplanade Blagdani 2022 – arhiva hotela)

Uoči početka zagrebačkog Adventa, strani mediji su se raspisali o Adventu Zagreb. Tako je nakon CNN-a, The Mirrora, Telegrapha, Daily Maila, The Independenta, i britanski The Guardian svrstao Zagreb među 10 najboljih u Europi. Svoju listu je kreirao i popularni Conde Nast Traveller gdje je Zagreb, također, uvršten u nezaobilazne destinacije za posjetiti ovog prosinca.

No, osim priznanja za Advent Zagreb, ovaj tjedan je jednu od najvažnijih nagrada osvojio i hotel Esplanade. Naime, dugogodišnji generalni direktor hotela Esplanade, g. Ivica Max Krizmanić, primio je priznanje za najboljeg generalnog direktora na području Južne Europe za 2022. godinu od strane World Luxury Hotel Awards.

Nagrada je to koja se tradicionalno dodjeljuje najboljima u hotelskoj industriji te se smatra jednim od najvećih priznanja za kontinuiranu predanost izvrsnosti u hotelijerstvu te za izvanredna postignuća u međunarodnoj industriji luksuznog hotelijerstva.

Upoznavanje destinacije započinje s dolaskom u smještajni objekt

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld uputila je čestitke direktoru hotela Esplanade Zagreba.

»Ova nagrada potvrđuje iznimne zasluge g. Krizmanića koji, kroz svoj predani rad, neupitno doprinosi izvrsnosti u poslovanju hotela Esplanade. Pod njegovim desetogodišnjim rukovodstvom, hotel s cijelim timom, iz godine u godinu bilježi sjajne rezultate, a tome dodatno svjedoče brojna priznanja i nagrade koje su g. Krizmanić, kao direktor, ali i hotel Esplanade, osvojili«, poručila je Bienenfeld.

»Upoznavanje svake destinacije počinje upravo s dolaskom u smještajni objekt, tako da nas sva priznanja koje naša turistička industrija dobiva, posebno raduju jer podižu kvalitetu percepcije Zagreba, kao i njegov imidž, na turističkoj karti Europe i svijeta«, dodala je.

Podsjećamo, otvorenje Adventa Zagreb održat će se sutra, u subotu, 26. studenog, kada će se upaliti prva adventska svijeća na Trgu bana Jelačića u 16.30 sati. U 17.30 sati slijedi otvorenje gornjogradskih lokacija. Zatim se u 18.30 sati otvara Ledeni park na Trgu kralja Tomislava, a u 19.30 će se upaliti lampice na Zrinjevcu. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni