Uoči Adventa u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

Uoči Adventa u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

Best Stay turistička konferencija od ove se godine pozicionira i kao platforma za motiviranje mladih za rad u turizmu

U Zagrebu će se 29. i 30. studenoga okupiti turistički profesionalci, predstavnici najvećih hotelskih kompanija iz Europe i svijeta, koji će tijekom dva dana održavanja međunarodne konferencije Best Stay, u hotelu Zonar, imati priliku razmijeniti znanja i iskustva.

Deveto izdanje ove konferencije na kojoj se progovara o novim trendovima u hotelskoj i turističkoj industriji okupit će brojne domaće profesionalce i menadžere koji će sa stranim kolegama diskutirati o tome kako njihova kvalitetna rješenja implementirati u domaće i regionalno poslovno okruženje. Kao važnu novost ove godine treba istaknuti da konferencija po prvi put otvara svoja vrata i učenicima i studentima koje direktnim kontaktom s profesionalcima iz industrije i slušanjem njihovih iskustvenih priča želi motivirati za rad u turizmu.

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtjevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim razinama nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definiranje pravog prodajnog pristupa ciljanim skupinama, uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda. Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti ocijeniti kao svoja „best places to stay“? bit će jedno od ključnih pitanja o kojima će se diskutirati.

Kroz bogat programski sadržaj konferencije stručnoj javnosti i sudionicima prezentirat će se teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva.

»Cilj nam je da svi sudionici konferencije usvoje nova znanja te se inspiriraju kroz prezentacije etabliranih stručnjaka iz inozemstva. Kroz organizaciju sastanaka omogućujemo im da u direktnim razgovorima razmjene iskustva i dogovore potencijalne suradnje. Mladim pak ljudima, ove godine po prvi put otvaramo vrata kako bi im iskusni strani i domaći profesionalci prijenosom svojih iskustava pomogli da kreiraju viziju svoje karijere u turističkom sektoru«, istaknula je Martina Lucić Čanak, direktorica konferencije Best Stay.

Program konferencije pronađite ovdje.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni