Unutarstranački izbori u zagrebačkom SDP-u

Unutarstranački izbori u zagrebačkom SDP-u

Kandidature se za primaju do sutra, 14. rujna, a za prvog čovjeka SDP-a u Zagrebu, kandidirali su se Davor Bernardić, aktualni šef, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras

Predsjedništvo SDP-a Hrvatske donijelo je Pravila o izboru organa županijskih, gradskih i općinskih organizacija koja su na snazi od 1. rujna. Gradski odbor SDP-a Zagreb raspisao je 5. rujna izbore za predsjednika i ostale organe Gradske organizacije SDP-a Zagreb.

Neposredni izbori za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreb održat će se:    1. krug – 20. listopada, a mogući 2. krug 27. listopada, na biračkim mjestima po pojedinim mjesnim organizacijama.

Kandidature se za primaju do sutra, 14. rujna, a za prvog čovjeka SDP-a u Zagrebu, kandidirali su se Davor Bernardić, aktualni šef, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Promidžba za kandidate za predsjednika  traje do 19.listopada.

Glavni odbor, potpredsjednici i predsjedništvo gradskog SDP-a birat će se glasovima delegata na Konvenciji GO SDP-a Zagreb, 23. studenoga.  (zgm)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni