Umirovljenici uz Bandića

Umirovljenici uz Bandića

Stranka umirovljenika odlučila je da se u Gradu Zagrebu podrži kandidatura nezavisnog kandidata za gradonačelnika Milana Bandića i njegova Nezavisna lista

Nakon, što je na izborima za Europski parlament Stranka umirovljenika (SU) predstavila samostalno svoju listu na predstojećim lokalnim izborima primijenit će drugačiji koncept. Razmišljajući o koalicijskoj potpori na državnoj ili lokalnoj razini predsjedništvo stranke se odlučilo na mikro koalicije s drugim političkim strankama ili samostalan izlazak u pojedinim sredinama, priopćeno je iz SU-a. Na taj je način prepušteno stranačkom vodstvu na terenu da podrži kandidate i političke opcije za koje smatraju da su u ovom trenutku najprihvatljiviji interesima i programu Stranke umirovljenika. Na tom je tragu odlučeno da se u Gradu Zagrebu podrži kandidatura nezavisnog kandidata za gradonačelnika Milana Bandića i njegova Nezavisna lista.

Sporazum o potpori i budućoj suradnji Stranke umirovljenika i Nezavisne liste Milana Bandića danas će potpisati zamjenik predsjednika Stranke umirovljenika Đuro Mučnjak i nositelj Nezavisne liste i kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Milan Bandić u prostorijama SU-a. (zg-magazin)

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni