Ultra Europe festival u Zagrebu!

Ultra Europe festival u Zagrebu!

Zagreb će biti domaćin sedmodnevnog događanja “Croatia Music Week”, koji započinje spektakularnim novogodišnjim dočekom u zagrebačkoj Areni, najavljeno je u srijedu 7. rujna konferenciji za novinare u gradskoj palači Dverce. Festival se održava u organizaciji “Ultra Europe”, Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba te turističke agencije “Atlas”.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić istaknuo je kako će se ovim događanjem upotpuniti zimska turistička ponuda grada. Tako će Zagreb, uz “Advent u Zagrebu” i “Vip Snow Queen Trophy”, imati i najbolji novogodišnji doček koji će se nastaviti sve do 6. siječnja.

Ultra Europe festival održao se ove godine četvrti put zaredom u Splitu a posjetilo ga je više od 100.000 ljudi iz 140 zemalja svijeta, podsjetio je gradonačelnik Grada Splita Ivo Baldasar, naglasivši kako se tijekom vremena održavanja “Ultre”, nije dogodio niti jedan incident, a gosti se, zahvaljujući lijepim uspomenama, svake godine iznova vraćaju.

O turističkom značaju ove manifestacije govorili su direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld i direktor turističke agencije Atlas Tomislav Varga. Turistička zajednica prepoznala je vrijednost ovog projekta, koji će omogućiti da se produži boravak turista u Zagrebu i nakon završetka Adventa, koji je već prepoznat kao vrhunska zimska destinacija, zaključila je direktorica Bienenfeld. U Zagrebu se očekuje više od 10.000 posjetitelja koji će ciljano doći na zagrebački “New Year’s Eve 360⁰ Party” i nastaviti zabavu na “Croatia Music Week”-u.

Program zimskeUltrepredstavio je direktor Festivala Ultra Europe Nikola Bušljeta, najavivši nastup najboljih svjetskih DJ-eva, predvođenih Arminom van Buurenom.

Zg-magazin