Ulica grada Mainza otvorena za promet

Ulica grada Mainza otvorena za promet

U Ulici grada Mainza, od Slovenske do Reljkovićeve, izvedeni su radovi izvanrednog održavanja kolnika, uređenja novih parkirališnih mjesta i obnove sjeverne pješačke staze, a jutros je obnovljenu dionicu otvorio gradonačelnik Milan Bandić.

»Obnovljena dionica je duga 200 metara. Izvedeno je uređenje svih elemenata prometnice uključujući nogostupe i asfalt, uređeno je 25 parkirnih mjesta sa sjeverne strane i 55 parkirnih mjesta s južne strane ulice. Investicija iznosi 1,7 milijuna kuna, a radovi su trajali 45 dana, objasnio je Krunoslav Tepeš«, pomoćnik pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. (zagreb.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t