Ulaznice za mjuzikl Pacijenti rasprodane već treći put zaredom

Ulaznice za mjuzikl Pacijenti rasprodane već treći put zaredom

Lisinski otvorio nove termine

Tri rasprodane koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog za mjuzikl Pacijenti dovoljno govori koliki interes vlada za ovaj dugoočekivani mjuzikl. Premijera je izazvala ovacije i gromoglasan pljesak publike u toj spektakularnoj noći u Lisinskom. Nakon što su ulaznice za sljedeću izvedbu Pacijenata“ 19. listopada rasprodane, zbog velikog interesa dodana je još jedna izvedba – 20. listopada.

»Došla sam obogatiti svoj duh i tako je i bilo. Nosim sa sobom ljepotu stvaralaštva Mire Gavrana, Tončija i Vjekoslave Huljić, nosim snagu i ljepotu izvanserijskog ansambla i nevjerojatnog orkestra, kao i čaroliju solista – Hane Hegedušić, Damira Kedže i Hrvoja Foretića – čiji su nas likovi odveli u fantastičan nestvarni svijet. Složit ćete se sa mnom da je to jako, jako puno«, izjavila je rekla je Doris Dragović i svojom izjavom ponudila još jedan od razloga zbog kojih treba otići na mjuzikl Pacijenti.

Svoje mjesto u »ludnici« Lisinskog možete osigurati na blagajni dvorani ili putem mrežnih stranica www.lisinski.hr. (pr)