Ukrao sunčane naočale u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća kuna

Ukrao sunčane naočale u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća kuna

Iz zagrebačke policije danas su zatražili pomoć u lociranju nepoznatog počinitelja koji je u četvrtak, 16. prosinca prošle godine oko 4.30 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu iz trgovine otuđio veću količinu naočala u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna.

Na fotografiji je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, srednje tjelesne građe, obučen u crnu jaknu s kapuljačom na glavi, a na jakni se na rukavima nalaze tri bijele uzdužne crte, crne hlače i crvene tenisice.

Iz zagrebačke policije pozivaju građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-pošte na zagrebacka@policija.hr.

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t