Uključite se u Ljetni kamp Hawk City 2023.

Uključite se u Ljetni kamp Hawk City 2023.

(Foto: Kreativni studio Zvrk)

U Jastrebarskom će se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe sedmu godinu zaredom održati Ljetni kamp Hawk City. “Kampiranje” je namijenjeno djeci i mladima od 6 do 15 godina, a odvijat će se od ponedjeljka, 21. do četvrtka, 24. kolovoza 2023.

Mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do nedjelje, 20. kolovoza putem e-pošte na kreativni.studio.zvrk@gmail.com, a na istoj adresi mogu se dobiti i dodatne informacije. Broj polaznika Kampa je ograničen.

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina organiziraju popularni Ljetni kamp Hawk City već sedmo ljeto zaredom. I ove godine Kamp će se većinom održati vani, na svježem zraku.

U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, plesom, scenskim pokretom, sviranjem, pisanjem, pjevanjem, istraživanjem prirode, snimanjem filmića i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima. Za sve mlade kampere (ali i njihove obitelji) pripremljena su i brojna iznenađenja.

Ljetni kamp Hawk City 2023 održava se uz potporu Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog.

»Vidimo se na Kampu i veselimo se našem druženju – požurite s prijavama!«, poručuju organizatori.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni