Udruga „ZG“ dobila zahvalnicu Vladinog ureda za udruge

Udruga „ZG“ dobila zahvalnicu Vladinog ureda za udruge

Ova mala, ali lijepa gesta obradovala je naše članove jer se svima uvijek nekako lijepo čini kada je ono što rade i za što se zalažu prepoznato i barem na neki način vrednovano. Još samo da je poštar savjesnije obavio svoju dostavu  te nam nije presavio zahvalnicu…

Iz Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske ovih nam je dana poštom stigla zahvalnica slijedećeg sadržaja:

„Udruzi “ZG” – za promicanje proizvodnih djelatnosti, turizma i samozapošljavanja zahvaljujemo što se uključila u “Dane otvorenih vrata udruga” i time dala svoj doprinos otvorenosti udruga i njihovih  programa građanima i lokalnoj zajednici“,

Zlatko Vidaček,

ravnatelj

Dani_udruga_zahvalnicaOva mala, ali lijepa gesta obradovala je naše članove jer se svima uvijek nekako lijepo čini kada je ono što rade i za što se zalažu prepoznato i barem na neki način vrednovano. Još samo da je poštar savjesnije obavio svoju dostavu  te nam nije presavio zahvalnicu… Ali nema veze, „ispeglat“ ćemo ju.

Podsjetimo, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga organizirali smo okupljanje na kojem su se zajednički predstavile četiri udruge, a sve je popratila ekipa Radija Quirinus.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su se odazvali našem pozivu, ali i onima koji su dali važan doprinos skupu.

Prije svega međunarodno priznatoj jazz vokalistici Leli Kaplowitz iz Udruge Atom koja je svojom  glasovnom izvedbom dala jednu osebujnost i čar skupu, a posebno nam je drago što je (iako nije bilo predviđeno) izvela i pjesmu „Serbus Zagreb moj“. Predlažemo da ova pjesma postane neizostavni dio naših eventualnih zajedničkih pojavljivanja u Zagrebu.

Tu je i Nina Kušen Tomljanović iz Udruge prijatelja sisačko-moslavačke regije sa svojim upečatljivim vokalnim recitalom koji nećemo zaboraviti.

Zahvaljujemo i predsjedniku Udruge prijatelja sisačko-moslavačke regije, kolegi Krešimiru Dukariću, koji je nam je svojim angažmanom najviše pomogao u organizaciji zajedničkog nastupa udruga i od kojeg je i krenula poticajna iskra što nas je potaknula na organizaciju ovoga događanja.

Bila je to prilika za bolje upoznavanje građana s djelovanjem udruga, istovremeno i prilika za bolje povezivanje čelnika i članova različitih udruga s ciljem eventualne realizacije nekih zajedničkih projekata u budućnosti. A o nekima smo već počeli preliminarno razgovarati. Ili da parafraziramo Bogeya iz čuvene Casablance – Možda je to bio početak jednog lijepog prijateljstva? (UDRUGA „ZG“)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni