Udruga Titanic 100 proslavila pet godina postojanja

Udruga Titanic 100 proslavila pet godina postojanja

Udruga Titanic 100 iz Pisarovine u subotu je proslavila pet godina postojanja. U povodu jubilarne godišnjice, uz održanu skupštinu, podijeljene su i plakete i zahvalnice zaslužnim članovima društva. Pritom se okupljenima obratio potpredsjednik Udruge Titanic, Slobodan Novković koji se zahvalio  svima, a posebno je istaknuo pomoć Općine Pisarovina i njenog načelnika Tomu Kovačića, Ivanku Rogić iz Turističke zajednici Pisarovine, KUD Bratinećko srce,ali i brojnim druge. Kako to biva, nakon službenog programa okupljeni su se prebacili na “ležerniji” dio programa koji je sadržavao delicije s roštilja, druženje i zabavu.

Inače, Udruga koja postoji od 2012. godine okuplja ljude koji svojim aktivnostima žele očuvati sjećanje na znameniti i legendarni brod Titanic, kao i na povezanost Hrvatske i Hrvata s tom najpoznatijom pomorskom katastrofom modernog vremena. U spomenutoj Bratini, iz koje potječe jedan od poginulih hrvatskih putnika, Stjepan Turčin.(Zg Magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t