Udruga „Susjed susjedu pomaže“ poziva donatore

Udruga „Susjed susjedu pomaže“ poziva donatore

Humanitarna udruga „Susjed susjedu pomaže“ osnovana je 2006. godine s ciljem pomaganja pogrebitim obiteljima četvrti Maksimir. Udruga organizira srijedom od 10 do 12 sati i četvrtkom od 17 do 19 sati humanitarni sajama „Susjed susjedu poklanja“, gdje sakupljenu odjeću i obuću dijeli potrebitima bez obzira na mjesto stanovanja.

Kako se bliži vrijeme božićnih blagdana humanitarna udruga „Susjed susjedu pomaže” poziva sve koji su u mogućnosti odvojiti sredstva za kupnju poklon paketa za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja. Riječ je o 20-ak obitelji o kojima udruga skrbi.

Humanitarna udruga „Susjed susjedu pomaže“ osnovana je 2006. godine s ciljem pomaganja pogrebitim obiteljima četvrti Maksimir. Udruga organizira srijedom od 10 do 12 sati i četvrtkom od 17 do 19 sati humanitarni sajama „Susjed susjedu poklanja“, gdje sakupljenu odjeću i obuću dijeli potrebitima bez obzira na mjesto stanovanja. Osim toga u sklopu akcije „Susjedova košarica“ prikuplja hranu i higijenske potrepštine, a „Susjedove košarice“ su postavljene po gotovo svim dućanima Prehrane i Spara na četvrti. Naš portal već je pisao o radu udruge, a cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Ukoliko svojim donacijama želite pomoći rad udruge javite se gospođi Tanji Trošelj Miočević na broj telefona 091/2019 426. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni