Udruga “Nismo same” traži volontere za pomoć ženama oboljelima od raka

Udruga “Nismo same” traži volontere za pomoć ženama oboljelima od raka

Udruga “Nismo same”, Zaklada Solidarna i Volonterski centar Zagreb pozivaju sve građane Zagreba koji imaju slobodnog vremena da se uključe u nacionalnu kampanju koja je usmjerena na pomoć ženama oboljelima od raka i poboljšanje socijalnih usluga u Zagrebu.

Ivana Kalogjera, predsjednica udruge “Nismo same”, kazala je kako se njezina udruga javila na natječaj Zaklade Solidarna i Zaklade Adris te osigurala inicijalna sredstva za provođenje pilot projekta prijevoza žena na kemoterapiju i s kemoterapije u Gradu Zagrebu sa željom da se projekt “Nisi sama – ideš s nama!” proširi na cijelu državu.

Nadodala je da su im ciljana skupina žene koje ili nemaju podršku obitelji ili nemaju nikog bliskog tko bi im pomogao pa im je osim organiziranog prijevoza potrebna i pratnja. Pritom je naglasila: »Osim za pratnju, tražimo volontere i za provođenje kampanje pa pozivamo studente i sve druge kojima se sviđa naš projekt, a “spretni” su u komunikaciji na društvenim mrežama i k tome žele steći iskustvo u području odnosa s javnošću, komunikacije s medijima, vođenja i planiranja nacionalnih događaja i surađivati sa ženama koje su iznijele neke od najvećih nacionalnih kampanja i borbi za bolje društvu, a za sve navedeno imaju vremena, da se uključe u naš tim. Svi su dobro došli«.

Zaključno treba napomenuti, kako je ovaj natječaj otvoren sve dok se ne popune sva mjesta, a ostale informacije su dostupne na internetskim stranicama Volonterskog centra Zagreb. (M. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni