Učenje stranih jezika od izvornih govornika

Učenje stranih jezika od izvornih govornika

Cijena pohađanja svih pet tjedana radionica je 80 kn. Građani su u mogućnosti prijaviti do dva jezika, a među ponuđenim jezicima nalaze se engleski, njemački, francuski, talijanski, portugalski, španjolski i ruski za koje su ponuđena dva stupnja, početni i konverzacijski

Ovo ljeto škole neće ostati prazne. Međunarodna studentska udruga AIESEC, po uzoru na projekt “World in the city” koji se prošle godine održao u Osijeku, odlučila je provesti isti projekt i u Zagrebu. To je projekt koji će omogućiti građanima Grada Zagreba svih uzrasta da od izvornih govornika uče strane jezike. Tečajeve će voditi strani studenti volonteri iz cijeloga svijeta, a radionice će se održavati kroz pet tjedana.

U tih pet tjedana, sudionici će imati priliku učiti ili usavršiti neki strani jezik i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa volonterima. Osim toga, polaznici će kroz jezične radionice dobiti priliku da uče o različitim kulturama te da postanu svjesniji sebe i društva koje ih okružuje.

Radionice će se održavati tri puta tjedno u trajanju od 90 minuta, od 22. lipnja do 24. srpnja u Ženskoj općoj gimnaziji Družbe sestara milosrdnica u Zagrebu, u Gundulićevoj 12. Cijena pohađanja svih pet tjedana radionica je 80 kn. Građani su u mogućnosti prijaviti do dva jezika, a među ponuđenim jezicima nalaze se engleski, njemački, francuski, talijanski, portugalski, španjolski i ruski za koje su ponuđena dva stupnja, početni i konverzacijski. Prijaviti se možete putem online prijave http://bit.ly/1Fry2Bj, a sve obavijesti pratiti na facebook stranici World in the city. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni