U Životinjskom kutku izbor za najbolju mačju masku

U Životinjskom kutku izbor za najbolju mačju masku

Svi veliki i mali pozvani su u Životinjski kutak, Vlaška 105, na besplatne krafne i čaj u utorak, 28.2.2014 od 10 do 18 sati.

Dođite maskirani u omiljenu životinju, povedite i svoje kućne ljubimce (možete i njih maskirati) jer će se birati najbolja maska ili možda najbolji maskirani par – vlasnika i ljubimca, poručuju organizatori.

Ove godine bira se najbolja mačja maska, a svaka od 3 najbolje maske će dobiti za nagradu po jednu besplatnu ulaznicu u Zoološki vrt grada Zagreba, a maska koja dobije najveći broj lajkova na Facebook stranici Životinjskog kutka će dobiti i poklon paket Životinjskog kutka. Uz biranje najbolje maske, posjetitelji će se zabaviti na kreativnoj radionici izrade maski od kartonskog papira.

Svi koji vole životinje, u kutku mogu saznati kako udomiti kućnog ljubimca, olakšati potragu za izgubljenim kućnim ljubimcima, informirati se o programima i životinjama Zoološkog vrta, radu udruga za zaštitu životinja, prijaviti uočene nepravilnosti u postupanju sa životinjama na prostoru Grada i dobiti valjane informacije o suživotu s divljim životinjama na prostoru grada. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni