U Zagrebu i Dubrovniku počinje sezona vožnje Segwayem

U Zagrebu i Dubrovniku počinje sezona vožnje Segwayem

Segway City Tour Zagreb, kao najstarija i prva ovlaštena hrvatska Segway tura, 7. godinu za redom oduševljava zagrebačke posjetitelje

S prvim danom proljeća, Segway Hrvatska službeno otvara sezonu popularne turističke usluge Segway City Tour i to u prijestolnici Republike Hrvatske – Zagrebu i u prijestolnici hrvatskog turizma – Dubrovniku.

Segway City Tour Zagreb, kao najstarija i prva ovlaštena hrvatska Segway tura, 7. godinu za redom oduševljava zagrebačke posjetitelje, omogućujući sudionicima da vožnjom kroz naš glavni grad, savladaju tehniku upravljanja Segway osobnim transporterom i na taj način dožive ovo zaista jedinstveno iskustvo.

Segway City Tour Dubrovnik uspješno je predstavljena u proljeće 2011. godine te je u prvoj sezoni privukla veliki interes i postala vodeća dubrovačka atrakcija u samo nekoliko mjeseci.

Prema komentarima posjetitelja, obje ture zauzimaju sam vrh na listi aktivnosti internet stranice TripAdvisor™, a Segway City Tour Zagreb nagrađena je dvije godine za redom Certifikatom izvrsnosti. I u Dubrovniku i u Zagrebu, ture se svakodnevno organiziraju u pratnji instruktora te uz prethodnu obuku vožnje, a posjetitelji mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do čak 135 minuta. (zg)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni