U tijeku sanacija Kumičićeve ulice i zapadnog kolnika Svačićevog trga

U tijeku sanacija Kumičićeve ulice i zapadnog kolnika Svačićevog trga

Na zapadnom dijelu Svačićevog trga te u Ulici Eugena Kumičića, na dionici od Žerjaviećeve do Mihanovićeve, započeli su radovi na sanaciji kolnika, a radilišta je danas obišao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

»Isprika stanarima što su zbog početka radova morali pomaknuti automobile. Pet dana prije radova su dobili obavijest da danas počinju radovi koji će trajati do nedjelje navečer. Automobili stanara koji su premješteni bit će o istom trošku vraćeni«, rekao je gradonačelnik.

Prema riječima voditelja Zagrebačkih cesta Željka Dukića radovi će obuhvatiti skidanje postojećeg asfaltnog kolnika, sanaciju pukotina, podizanje komunalnih instalacija na novu visinu, zamjena dotrajalih poklopaca, stavljanje novog asfalta te obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije. Vrijednost radova je 500.000 kuna.

Privremeno će se prometovati obilazno sjevernim dijelom Trga Petra Svačića, zatim Ulicom Baruna Trenka, zapadnim dijelom Trga kralja Tomislava, Ulicom Antuna Mihanovića, Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara i Miramarskom. Semafori su izvan funkcije na križanju Kumičićeve i Mihanovićeve, a promet regulira prometna policija. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni