U tijeku posljednje pripreme za Sanjkaški kup na Cmroku

U tijeku posljednje pripreme za Sanjkaški kup na Cmroku

Na sanjkalištu Cmrok u tijeku su posljednje pripreme za prvi Sanjkaški kup Cmrok 2019. za djecu i mlade koji će se održati u subotu 16. veljače s početkom u 11 sati pa je tako na sanjkalištu u punom pogonu top za zasnježenje kako bi uvjeti na stazi u subotu bili što bolji.

Prijavnicu i propozicije natjecanja svi zainteresirani mogu skinuti na web stranici www.sportskiobjekti.hr te ispunjene donijeti na natjecanje tj. na pult za prijave. Za maloljetne osobe prijavni obrazac popunjava i potpisuje roditelj ili punoljetna osoba u pratnji. Prijavni obrazac će se moći popuniti i na info pultu za prijave na Cmroku, na dan natjecanja od 8 do 10 sati.

Natjecatelji su podijeljeni u četiri kategorije, a djeca mlađa od tri godine zbog sigurnosnih razloga nemaju pravo sudjelovanja dok djeca od tri do šest godina smiju sudjelovati samo uz pratnju odrasle osobe.

Na sudjelovanje u natjecanju su pozvani i štićenici Dječjeg doma Zagreb a oko podneva se očekuju i brojna poznata lica koja su podržala prvi Sanjkaški kup na Cmroku te će biti na raspolaganju voditelju programa Nevenu Pavlici za live uključenja na razglasu sanjkališta Cmrok. Za sada su svoj dolazak potvrdile voditeljice s HTV-a Nevena Rendeli i Marta Šimić Mrzlečki, operna pjevačica Sandra Bagarić, boksač Toni Filipi, karatist Ivan Kvesić, hrvači Neven i Nenad Žugaj, glazbenik Marko Lasić Nered, ravnatelj ZOO-a Damir Skok i dr.

Budući da se očekuje velika gužva organizatori mole građane da za dolazak na Cmrok koriste usluge javnog prijevoza tj. autobusnih linija ZET-a, 105 Kaptol – Britanski trg i 102 Britanski trg – Mihaljevac koje će taj dan voziti pojačanim voznim redom. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni