U subotu starta “Zagrebačka biciklijada”

U subotu starta “Zagrebačka biciklijada”

Cilj utrke je u 20 km udaljenom Prepuštovcu, gdje sve, nakon sat i pol opuštajuće i relaksirajuće vožnje, očekuje raznovrstan zabavno – scenski, društveni, sportski, ali i natjecateljski program, a najsretnije i najspretnije očekuju i mnogobrojne nagrade, uključujući i novi bicikl

Već tradicionalno, KUD Prepuštovec i ove godine organizira „Zagrebačku biciklijadu“. Najavljeno je to na jučerašnjoj konferenciji za novinare, održanoj na parkiralištu podno južne tribine Dinamovog stadiona, s mjesta gdje će u subotu 18. svibnja u 10.00 sati utrka i započeti.

Cilj utrke je u 20 km udaljenom Prepuštovcu, gdje sve, nakon sat i pol opuštajuće i relaksirajuće vožnje, očekuje raznovrstan zabavno – scenski, društveni, sportski, ali i natjecateljski program, a najsretnije i najspretnije očekuju i mnogobrojne nagrade, uključujući i novi bicikl.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se, između ostalih, grupe Kiss, Arena, Full Gas i Non-stop, zatim Žiga i ovogodišnji dobitnik Porina za životno djelo Stjepan Jimmy Stanić. Od igara izdvajamo: vožnju spretnosti i brzine biciklom, natezanje užeta, skakutanje uz bicikl, belot, pikado, mali nogomet, odbojka na travi itd.

U slučaju kiše i lošeg vremena biciklijada se odgađa za sedam dana, tj. za 25. svibnja. (zagreb.hr / zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni