U srijedu se otvara klizalište na Šalati

U srijedu se otvara klizalište na Šalati

Klizalište na Šalati kreće s novom sezonom i otvara svoja vrata građanima u srijedu 17. studenoga.

Posebnost ovog omiljenog zagrebačkog klizališta jest da zaljubljenici u klizanje mogu svoje piruete izvoditi i uvježbavati pod otvorenim nebom.

Građani mogu klizati srijedom, četvrtkom, petkom od 18 do 19.30 sati. Termini subotom i nedjeljom su ujutro od 10.45 do 12.15 te poslijepodne od 18 do 19.30 i navečer od 20.15 do 21.45 sati.

Ulaznica radnim danom i u jutarnjim terminima vikendom košta 15 kuna, dok se za nju vikendom poslijepodne i tijekom blagdana plaća 20 kuna.

Klizaljke se mogu posuditi na Šalati po cijeni od 15 kuna radnim danom i vikendom ujutro te za 20 kuna vikendom poslijepodne i navečer.

Već ranije je s radom krenulo Klizalište Velesajam a zbog epidemioloških mjera dozvoljeni broj klizača na ledu na oba klizališta je 100 osoba.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, sve osobe koje ulaze i borave na klizalištu obvezne su pri ulasku predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju na koronavirus.

To se ne odnosi na osobe mlađe od 16 godina, osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe i one kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni