U srijedu počinje klizanje na Šalati

U srijedu počinje klizanje na Šalati

Temperature su sve niže pa je konačno došlo vrijeme i za klizanje na otvorenom na najpopularnijem zagrebačkom klizalištu smještenom na Šalati koje novu sezonu započinje u srijedu, 20. listopada.

Prvi termin klizanja za građanstvo rezerviran je za srijedu od 18.00 do 19.30 sati, a isti je termin na raspolaganju građanstvu četvrtkom i petkom. Vikendom i blagdanima moguće je klizati u terminima od 10.30 do 12.00 sati, od 18.00 do 19.30 sati te od 20.30 do 22.00 sati.

Cijena ulaznica radnim danom, subotom i nedjeljom prijepodne iznosi 15 kuna koliko treba izdvojiti i za posudbu klizaljki. Subotom i nedjeljom u poslijepodnevnim i večernjim terminima cijena ulaznice je 20 kuna koliko košta i posudba klizaljki u navedenim terminima. Nešto povoljnije građani mogu klizati ukoliko kupe karnet ulaz od 10 karata po cijeni od 120 kuna koliko košta i karnet posudba klizaljki.

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja, a sve informacije o radu klizališta i terminima pratite na www.sportskiobjekti.hr i putem službenog profila https://www.facebook.com/sportskiobjektizagreb/. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni