U Rijeci natjecanje plesača iz cijele Hrvatske

Natjecanje je kvalifikacija za finale “DANCING STEPS Croatia Final”, otvoreno je za javnost a ulaz za posjetitelje je besplatan

U Tower Centru na Pećinama u Rijeci u nedjelju 17. ožujka održat će se plesno kvalifikacijsko  natjecanje pod nazivom: „DANCING STEPS“. Na natjecanje se prijavljuju plesači svih plesnih disciplina i kategorija te dobnih kategorija. Organizator natjecanja je  Društvo za ples “SUPER DANCE” iz kojeg poručuju kako je interes za natjecanje jako velik te im svakodnevno pristižu prijave iz raznih gradova.

U stručnom žiriju nalaziti će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja. Očekuje se da će natjecanje u Rijeku privući velik broj plesača iz cijele Hrvatske.

dancing-steps-tower 17.3

Natjecanje je kvalifikacija za finale “DANCING STEPS Croatia Final”, otvoreno je za javnost a ulaz za posjetitelje je besplatan. Od 11 do 13 sati natječu se kategorije cicibani i djeca do 12 godina a od 17 do 20 sati juniori i seniori.

U pauzi od 14-16 sati održavati će se plesne radionice za zainteresirane. Navečer u 20 sati još jednom će nastupati će tri pobjedničke skupine ili pojedinci koji su se najviše istaknuli. Plesne izvedbe ocjenjivati će stručni žiri u kojem su osvajači raznih državnih, europskih i svjetskih odličja.

Natjecanje će voditi poznata pjevačica Žanamari Lalić.  Uz podjelu diploma dijeliti će se i brojne vrijedne nagrade pobjednicima. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni