U prometu nova autobusna linija Zapruđe – Jakuševec

U prometu nova autobusna linija Zapruđe – Jakuševec

Na zadovoljstvo mnogobrojnih Zagrepčana, od nedjelje prometuje nova autobusna linija 295 koja vozi od Zapruđa do sajma na Jakuševcu. Među prvim putnicima na novoj trasi bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima. Gradonačelnik je pritom najavio da će autobusi, osim nedjeljom, voziti i srijedom te subotom – na sajmišne dane.

»Bitno je čitati znakove vremena i osluškivati želje građana«, istaknuo je zagrebački gradonačelnik prilikom prve vožnje novom linijom te dodao da će ova poveznica između Zapruđa i sajma na Jakuševcu biti na korist velikom broju naših sugrađana, što su puni autobusi pokazali već prvog dana prometovanja na novoj trasi.

Provjerivši stanje na terenu, gradonačelnik je s nadležnim službama dogovorio ponovni obilazak u srijedu, do kad bi trebao biti uređen ulaz i izlaz sa sajma te asfaltirano okretište autobusa ali i sama stanica na Jakuševcu. Navedeni radovi preduvijet su za uvođenje većeg, zglobnog autobusa na novu liniju, a koji će, predviđeno je, prometovati srijedom, subotom i nedjeljom s polascima svakih pola sata. (zagreb.hr /zg-magazin.com.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni