U prodaji ulaznice za WRC Croatia Rally

U prodaji ulaznice za WRC Croatia Rally

(Foto: Mario Pavlović / WRC Croatia Rally)

U prodaju su puštene dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija sa startom u Zagrebu.

Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja.

„Ove smo godine posjetiteljima i ljubiteljima WRC Croatia Rallyja odlučili dodatno obogatiti iskustvo uživanja u brzinskim ispitima diljem Hrvatske kroz brojne sadržaje i zanimljivosti. Prostor Fan Zona proširili smo uz cijelu dužinu staze kako bi svi utrku mogli pratiti s još boljih i još sigurnijih pozicija uz dodatnu ponudu“, najavio je predsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia Rallyja Daniel Šaškin.

Nagrada za posjetitelje: Rally škola u Finskoj

Od jučer je u prodaji ograničen broj posebnog Early Bird WRC Croatia paketa unutar kojeg samo 200 kupaca uz sniženu cijenu ulaznica za sva četiri dana natjecanja mogu nabaviti i limitiranu WRC Croatia majicu koju je izradio umjetnik Jan Hrnjak. Cijena ovog kompleta ulaznica je 55 eura.

Uz navedeni posebni paket ulaznica dostupne su i dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura te četverodnevni kompleti po 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr, a sve vlasnike ulaznica očekuje i velika WRC nagradna igra.

„U znak zahvale za sve kupce naših ulaznica organizirali smo i nagradnu igru za njih. Svaki kupac ulaznice sudjeluje u izboru za jednu od nagrada. Nagrade su između ostaloga i odlazak na Juha Kankkunen Driving Academy u Finsku ove godine, zatim rally vožnje s našim domaćim vozačima u drugoj polovici ove godine te brojne druge utješne i zabavne nagrade“, najavio je Šaškin.

Hrvatski “klasik”

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu.

WRC Croatia Rally poznat je po promjenjivom držanju asfalta što predstavlja poseban izazov za posade i timove jer ne postoje idealne gume za takve uvjete. Iz tog razloga hrvatsko natjecanje je iz godine u godinu posebno zanimljivo i uzbudljivo, a podrška publike garancija je popularnosti ovog sporta i jamac nastavka održavanja natjecanja.

Ukupna dužina itinerera iznosi 1650 km, od čega 301 km otpada na brzinske ispite. Dosadašnja dva izdanja WRC natjecanja u Hrvatskoj odlučena su na posljednjem brzinskom ispitu (Power Stageu), a strani mediji hrvatsko su natjecanje već nazvali klasikom. Ovogodišnji itinerer doživio je tek manje izmjene, a zbog toga se na domaćem terenu očekuje još jedna uzbudljiva utrka. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni