U predizbornu utrku ušla i Tatjana Holjevac

„Svi naši projekti imaju jedan te isti cilj – razvoj gospodarstva i zapošljavanje Zagrepčana“, poručila je  je predsjednica ZNL-a

Predsjednica Zagrebačke nezavisne liste Tatjana Holjevac  na jučerašnjoj je konferenciji za novinare istaknula svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba kao i samostalni izlazak Zagrebačke  nezavisne liste (ZNL) na izbore za zagrebačku Gradsku skupštinu na predstojećim lokalnim izborima.

U svojem obraćanju novinarima okupljenima u prostorijama ZNL-a, Holjevac je poručila kako na izbore izlaze sigurni u sebe i s optimizmom u pobjedu.

„Za Zagreb smo u proteklih osam godina učinili jako puno, nismo strančarili i vodili jeftine političke i ideološke igre, nego konkretnim projektima ovaj grad i život u njemu učinili boljim“, istaknula je Holjevac.

Predsjednica ZNL-a je najavila kako će se ona i njezina lista u budućem mandatu i dalje nastaviti boriti za običnog čovjeka.

„U planu imamo niz važnih projekata koji će za svoj temeljni cilj imati otvaranje radnih mjesta, a ne da nam Zavod za zapošljavanje bude najveće okupljalište mladih u ovom gradu’“,  poručila je.  Istaknula je kako je u tijeku realizacija projekta ‘Tesla’ i projekt energetskih učinkovitih zgrada, a u cilju je i što skorije stavljanje u punu funkciju  Sveučilišne bolnice.

„Svi naši projekti imaju jedan te isti cilj – razvoj gospodarstva i zapošljavanje Zagrepčana“, zaključila je predsjednica ZNL-a Tatjana Holjevac.

U sjedištu ZNL-a, u Ulici baruna Trenka, nisu zaboravili ni na Valentinovo te su čestitali dan zaljubljenih svima koji se osjećaju voljenima i vole uz poruku „ZNL voli Zagreb“’. (zg-m)