U petak u podne počinje Opelova akcija “24 sata”

U petak u podne počinje Opelova akcija “24 sata”

Postoji samo jedan dan u godini, točnije 24 sata, kada se vozila iz Opelove ponude mogu kupiti uz značajne popuste. Poznata Opelova 24 sata počinju u petak 15. siječnja i završavaju u subotu 16. siječnja u podne.

Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na ona naručena prema vašim specifikacijama. Zainteresirani mogu posjetiti najbližeg Opelovog partnera i raspitati se za popuste na sve modele.

Ponuda se može zatražiti i online na www.opel.hr. Potrebno je kliknuti na upit za ponudu i ispunitu obrazac, nakon čega će vas kontaktirati predstavnik Opela.

Ove godine osim legendarnih popusta na sva Opelova vozila, posjetitelje salona očekuje i vizualni pregled vašeg vozila u 24 točke za samo 1 kunu. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t