U petak i subotu za promet zatvoren dio Aleje Bologna

ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom

Zbog radova na sanaciji klizišta, u petak 16.8. od 9 do 14 sati, i subotu, 17.8. od 6 do 19 sati bit će za sav promet zatvorena Aleja Bologne na dijelu od Aleje Seljačke bune do Jareka Donjeg, a ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom za to vrijeme.

Iz Zagreba (Črnomerca) autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja Aleja Bologne/ Škorpikova, nastaviti Škorpikovom, Ljubljanskom avenijom preko Jankomirskog mosta, zagrebačkom obilaznicom A2 (smjer Krapina) – izlaz Zaprešić, D 225, Vrbišće, i dalje redovnim trasama prema Zaprešiću i Gornjoj Bistri.

Iz Zaprešića i Gornje Bistre autobusi će prometovati istom izmijenjenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na obostranom stajalištu Samoborska u Škorpikovoj i na ugibalištu na cesti D225, u zoni raskrižja s Ulicom Jarek Donji za smjer prema Zagrebu. Zbog navedenoga autobusi neće koristiti stajališta Prigornica i Podsused, na Aleji Bologne. (Idp /vecernji.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t