U petak i subotu za promet zatvoren dio Aleje Bologna

ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom

Zbog radova na sanaciji klizišta, u petak 16.8. od 9 do 14 sati, i subotu, 17.8. od 6 do 19 sati bit će za sav promet zatvorena Aleja Bologne na dijelu od Aleje Seljačke bune do Jareka Donjeg, a ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom za to vrijeme.

Iz Zagreba (Črnomerca) autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja Aleja Bologne/ Škorpikova, nastaviti Škorpikovom, Ljubljanskom avenijom preko Jankomirskog mosta, zagrebačkom obilaznicom A2 (smjer Krapina) – izlaz Zaprešić, D 225, Vrbišće, i dalje redovnim trasama prema Zaprešiću i Gornjoj Bistri.

Iz Zaprešića i Gornje Bistre autobusi će prometovati istom izmijenjenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na obostranom stajalištu Samoborska u Škorpikovoj i na ugibalištu na cesti D225, u zoni raskrižja s Ulicom Jarek Donji za smjer prema Zagrebu. Zbog navedenoga autobusi neće koristiti stajališta Prigornica i Podsused, na Aleji Bologne. (Idp /vecernji.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni