U nedjelju na HTV-u : Nenad Bach Band i gosti, snimka koncerta

Cijenjeni hrvatski glazbenik i promotor Hrvatske u svijetu Nenad Bach i prijatelji sve su nas osvojili humanitarnim koncertom za napuštenu djecu iz Nazorove

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 30. studenoga 2012. održan je koncert za pamćenje koji je oduševio publiku.

Cijenjeni hrvatski glazbenik i promotor Hrvatske u svijetu Nenad Bach i prijatelji sve su nas osvojili humanitarnim koncertom za napuštenu djecu iz Nazorove. Za Nenada kažu kako je umjetnik s hrvatskom dušom i američkom putovnicom, koji u prepoznatljivom crnom šeširu i u košulji koju mu je šivala majka, s gitarom na ramenu i prstima na tipkama klavira ispisuje povijest ljubavi i života između SAD-a i Hrvatske.

„Za mene je ovaj koncert u Lisinskom bio posebni doživljaj. Moji American Boysi su oduševljeni Hrvatskom, ljudima, kulturom i sigurno će prepričavati još dugo ova tri dana u Zagrebu. Ja nastavljam svoju Rock With Soul misiju kako ovim koncertom tako i promocijom albuma Everything Is Forever. Zahvalni smo hrvatskoj publici na tako emotivnom prijemu i nadamo se doći ponovno. Želja svih u bandu je izvesti skladbu Vukovar u Vukovaru’“ rekao je Nenad Bach nakon koncerta čija će snimka biti prikazana u nedjelju 17. veljače poslije ponoći u 00:15 po Hrvatskom vremenu ili u 18:15 po Newyorškom.  Koncert će se prenositi i u Sydneyu u nedjelu i ponedjeljak 24 i 25. veljače.

Redatelj: Tvrtko Grgić

Urednik: Lejdi Oreb

(ZG-Magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni