U nedjelju finale Zagreb Opena

U nedjelju finale Zagreb Opena

Turnir je započeo u četvrtak kvalifikacijskim borbama, dok završava u nedjelju finalnim susretom u muškoj konkurenciji koji će započeti u 14.00 sati s direktnim prijenosom na HTV2

Zagreb Open, stolnoteniski turnir iz ITTF World serije održava se u zagrebu od 06. do 09. lipnja u dvorani Doma sportova. Na turnir je bilo prijavljeno čak 215 stolnotenisačica i stolnotenisača iz 30 zemalja. Turnir je započeo u četvrtak kvalifikacijskim borbama, dok završava u nedjelju finalnim susretom u muškoj konkurenciji koji će započeti u 14.00 sati s direktnim prijenosom na HTV2.

Kao i prošle godine najsretniji gledatelj finalnog susreta dobiti će glavnu nagradu – stolnoteniski stol na kojem će se igrati finalni susret. Podsjetimo, lani je ovu vrijednu glavnu nagradu osvojio urednik ovoga portala, Boris Jagačić.  Svi ljubitelji igre s celuloidnom lopticom pozvani su da napune Ledenu dvoranu Doma Sportova kako bi podržali naše stolnotenisače i stolnotenisačice, dok će oni najsretniji kući otići s vrlo vrijednim nagradama.

U nastup na glavnom turniru od domaćih natjecatelja direktno su plasirani Andrej Gaćina, Roko Tošić, Ivan Juzbašić, Tomislav Zubčić i Ronald Ređep.

U ženskoj konkurenciji  u kvalifikacijama je prošle Mateja Jeger koja se u glavnom turniru pridružila  Lei Rakovac i Tian Yuan. (zg-magazin)

 

 

Komentari su zatvoreni