U najmu 300 stanova u Sopnici

U najmu 300 stanova u Sopnici

Mjesečna najamnina za najmanje stanove do 59,99 metara kvadratnih iznositi će 64 eura, a osim tog iznosa budući najmoprimci plaćati će i 1,60 eura po metru kvadratnom neto korisne površine stana. Prednost na konačnoj listi prvenstva reda imati će samohrani roditelji, branitelji, mlađi znanstvenici, žrtve obiteljskog nasilja i mnogobrojne obitelji.

Grad Zagreb raspisao je natječaj za davanje u najam stanova u naselju Spnica Jelkovec. Riječ je o 300 stanova površine od 59,99 metara kvadratih do 155,49 metara kvadratnih.

Mjesečna najamnina za najmanje stanove do 59,99 metara kvadratnih iznositi će 64 eura, a osim tog iznosa budući najmoprimci plaćati će i 1,60 eura po metru kvadratnom neto korisne površine stana. Najam stanova od 60 do 99,99 metara kvadratnih iznosi 108 eura plus 1,40 eura po metru kvadratnom neto korisne površine, a najsuplji su stanovi od 100 metara kvadratnih čiji mjesečni najam iznosi 108 eura uvećan za 1,20 eura po metru kvadratnom neto korisne površine.

Pravo na dodjelu stanova u najam u naselju Sopnica Jelkovec imati će osobe s prebivalištem na području Grada Zagreba, osobe koje nemaju u vlasništvu stan ili kuću te osobe s prihodom po članu kućanstva iznad 30 posto prosječne mjesečno isplaćene plaće u gospodarstvu Grada Zagreba. Prednost na konačnoj listi prvenstva reda imati će samohrani roditelji, branitelji, mlađi znanstvenici, žrtve obiteljskog nasilja i mnogobrojne obitelji.

(zg-magazin)