U Manizu otvorena izložba Pozdravi iz Zagreba

U Manizu otvorena izložba Pozdravi iz Zagreba

Na poziv predsjednice Hrvatske zajednice Mainz Katice Vraneša, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin, boravila je u petak 9. rujna u Mainzu.

Naime, povodom 25. godišnjice djelovanja zajednice, u auli Gradske uprave organizirana je izložba fotografija “Pozdravi iz Zagreba” koja ilustrira burnu povijest i razvoj Zagreba od srednjovjekovnog grada do moderne metropole.

Na otvorenju izložbe, koja je ujedno i uvod u obiljažavanje 50. obljetnice prijateljstva koju Mainz i Zagreb slave slijedeće godine, govorili su  gradonačelnik II uprave Mainza zadužen za financije, investicije i sport Günter Beck, zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin,  generalni konzul RH u Frankfurtu Vladimir Duvnjak te predsjednica Hrvatske zajednice Mainz Katica Vraneša.

Izložba, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Mainza, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, bit će otvorena do 7. studenog.

Nakon otvorenja izložbe zamjenica Kusin posjetila je Kuću Mainz-Zagreb gdje je upriličen prigodni program.

(Zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t